Politica de returnare a produselor și refund

Noi, la Richmill.ro ne dorim să onorăm toate comenzile și astfel sa mulțumim toți clienții. Știm totuși ca unii dintre dumneavoastră vor dori să returneze anumite produse din diferite motive.

Astfel, vă punem la dispoziție politica de retur a magazinului nostru: conform O.U.G. nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs expiră în termen de 14 zile din ziua în care cumpărătorul intră în posesia produsului.

Așadar aveți dreptul să solicitați returnarea anumitor produse în termen de 14 zile de la data la care ați intrat în posesia lor, fără sa invocați un motiv și fără penalități.

Pentru a beneficia de acest drept este important ca produsul pe care doriți să-l returnați să fie nefolosit și în aceeași condiție în care l-ați primit. De asemenea, produsul trebuie să fie în ambalajul original.

Este important de reținut faptul că aveți obligația de a suporta costul transportului. Richmill.ro, va suporta costul transportului de retur doar în cazul în care ați primit un produs greșit sau deteriorat.

Pentru a finaliza returul va fi nevoie și de bonul sau chitanța pe care le-ați primit de la noi. Sunt anumite situații în care poate fi aplicat doar un refund parțial dacă este cazul: orice produs care nu este în starea lui originală, este deteriorat, sau are părți lipsa dar nu ca urmare a unei erori făcute de noi.

Odată ce am primit produsul returnat de tine și l-am verificat să îndeplinească toate condițiile, îți vom trimite un mail prin care te anunțăm dacă cererea ta de refund a fost aprobată sau nu.

Dacă refundul tău a fost aprobat vom adăuga banii în contul tău in maxim 14 zile lucrătoare sau ți-i vom înapoi conform cu metoda de plată aleasă de tine.
Dacă nu ți-ai primit încă banii, trebuie să-ți verifici mai întâi contul bancar după care să iei legătura cu emitătorul cardului tău sau cu banca ta. Durează mai mult pănă când plata este procesată de instituțiile financiare.

Dacă deja ai discutat cu banc si tot nu ai primit banii înapoi atunci te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail: info@richmill.ro.
Pentru a returna produsul, trimite-l la adresa: (După ce ați primit codul de returnare prin e-mail):
DHL C.so Lombardia 61 10099 San Mauro Torinese (TO)
TPL S.r.l. Via Cesare Pavese 34 10017 Montanaro (Torino)